studio-anneloes-sohoIk schreef snel de naam, modesnoepjes op

Een vriendin kwam laatst bij mij omdat ze mij kwam ophalen voor een avondje uit. En ze zag er zo leuk uit. Ze droeg een jurkje die zij had besteld op de site van modesnoepjes. Ik heb meteen deze naam in mijn agenda gezet want dat jurkje moest ik natuurlijk ook hebben. Na een leuke avond en weer veel te laat thuis zijn gekomen ben ik de volgende dag lekker achter de computer gedoken met een kop thee. Ik herinnerde mij nog de site van dat jurkje. Meteen zat ik op modesnoepjes te kijken en zag ook het jurkje van mijn vriendin. Maar er stonden nog vele andere leuke out fits op. En zo zat ik voor dat ik het wist al een aantal dingen aan te klikken die ik graag wil bestellen. Ik stuurde mijn vriendin een bericht om haar te bedanken voor deze leuke tip van modesnoepjes. Ik vind het echt een super leuke site omdat er zulke leuke kleding op staat. Ik denk dat het niet bij alleen deze bestelling blijft. Als deze kleding net zo mooi zit als bij mijn vriendin, dan komt het helemaal goed en kan ik ook mijn kledingkast een flink gaan verfrissen. Ik houd zelf erg van decoded ipad shoppen in de stad. En daarom stel ik dit soort dingen vaan uit. Maar bij sommige gelegenheden sta ik wel eens voor mijn kast met spijt dat ik mij wel eens te kort in doe. Maar dat is vanaf nu wel over.

 

Door Mana