De corona periode duurt inmiddels al best wel lang. Het is een gekke tijd waarin wij veel thuis zitten en geen sociale evenementen en activiteiten meer hebben. Ook op kantoor hoeven de meeste mensen hun gezicht niet meer te laten zien. De noodzaak om je leuk aan te kleden, je even op te maken en je te verzorgen is hierdoor ook veel minder groot. Toch kan het fijn zijn om af en toe weer eens even je best te doen om er leuk uit te zien. Het kan namelijk heel goed zijn voor je humeur als je in de spiegel kijkt en enorm tevreden bent! Of als je zomaar op straat een complimentje krijgt… Lees daarom deze blog over drie gelegenheden waarvoor je je nog wél leuk aan kunt kleden in corona tijd. 

Casual everyday 

Allereerst is corona tijd de ideale periode om af en toe eens een wandeling buiten te gaan maken. En er zijn ook heel veel mensen die dit doen! Het is hartstikke leuk (en veilig!) om met een vriendin of vriend in het park af te spreken, een koffietje te halen en even bij te kletsen tijdens een lekkere wandeling. Voor deze gelegenheden kan je je natuurlijk nog steeds leuk aankleden. Dit hoeft niet enorm netjes zoals naar je werk, maar kan gewoon casual met een stoere jeans, een lekkere sweater of hoodie en hippe sneakers. Onlangs heb ik zelf sneakers gekocht voor mijn wandelingen bij Mason Garments dames en deze kan ik echt aanraden! Ze zijn heel hip, lopen comfortabel en hebben een goede demping zodat je geen blessures krijgt van het wandelen. En heren niet getreurd: Ook voor mannen zijn er Mason Garments heren sneakers! 

Hippe loungewear 

Daarnaast spendeer je waarschijnlijk veel tijd binnen huis en heb je dan geen zin om helemaal een spijkerbroek aan te trekken. Althans, als ik voor mijzelf moet spreken vind ik een spijkerbroek nou niet het meest comfortabele om in huis te dragen. Gelukkig is loungewear tegenwoordig ook helemaal hip! Pinterest staat er vol mee en ook de celebs zie je tegenwoordig (ook gewoon buiten) in een hip ‘kloffie’ lopen. Vooral bijpassende setjes, met een coole oversized joggingbroek en hoodie in dezelfde kleur, zijn helemaal in. Trek een paar stoere sneakers eronder aan of stijl het af met grote oorbellen of een grofgebreide sjaal en dan kan je zelfs in deze hippe outfit naar de supermarkt. Wedden dat iedereen staat te kijken wie die hippe chick in de AH is?! 

Dress up voor het weekend

Tot slot mis je misschien tegenwoordig ook wel een beetje het ‘chic’ kleden zoals je deed voor het uitgaan, een avondje uit eten of wijntjes drinken met vrienden. Maar waarom kan dat niet nog steeds?! Je zult misschien niet uitgaan zoals voorheen of ergens in een horeca gelegenheid eten of drankjes drinken, maar je kunt nog steeds een avondje uit creëren in je eigen huis. Nodig gewoon een paar (binnen de regels natuurlijk) gezellige vrienden uit, kook een gangendinertje of ga aan de slag met een cocktailshaker en dan heb je gegarandeerd een leuke avond. Oja; en vergeet niet om door te geven dat je vrienden ook netjes gekleed moeten. Anders ben jij de enige die zo z’n best doet!

Door Redactie