Bijna elke vrouw draagt dagelijks een bh. Bijna elke vrouw vindt een bh vaak ook vervelend zitten en is blij als ze hem uit kan trekken zodra ze thuis komt. De hele dag de bandjes ophijsen, prikkende beugels of een bh die net niet lekker aansluit en zichtbaar is onder je kleding. Heel vervelend. De Chantelle bh is hier een goede oplossing voor. Zo hoef je niet meer te kiezen tussen mooi of comfortabel. We gaan zullen je wat vertellen over de Chantelle bh’s.  

Comfort 

De Chantelle bh heeft basic en comfort hoog in het vaandel staan. Ze maken bh’s die perfect aansluiten op je lichaam waardoor het comfortabel zit, maar wel genoeg ondersteuning geeft. Dit doen ze niet alleen voor kleine bh maten, maar ook voor de grotere maten. De bh’s zijn te verkrijgen van cup A tot en met H.  

De Chantelle bh’s  

De soft stretch Chantelle bh is een voorgevormde en naadloze bh. Door de zachte stof is hij buitengewoon comfortabel en voelt het bijna alsof je geen bh aan hebt. De stof is zeer rekbaar, waardoor hij zich naar je lichaam vormt en mooie aansluit, maar niet te strak zit en nog wel goede ondersteuning biedt. 

Verder heeft Chantelle zowel tops als bralettes in hun assortiment. De tops zijn verkrijgbaar in zowel normale bandjes als mooie sexy kanten bandjes. Ook zijn er triangle tops en spacer tops. Zo kun je kiezen wat je het fijnste vindt om te dragen.  

Al deze tops zijn in verschillende leuke prints te bestellen, maar ook in mooie basic kleuren. Zo kun je ze onder elke outfit dragen. Doordat alle tops naadloos zijn en mooi aansluiten aan je lichaam zullen ze ook niet zichtbaar zijn onder je kleding. Ook zijn ze in veel maten te verkrijgen. Namelijk van cup A tot en met cup H bieden ze goede ondersteuning. Zo is er letterlijk voor iedereen een Chantelle bh te vinden.  

Mooie sets 

Het comfort en ondersteuning van de bh staat natuurlijk op de eerste plek. Maar dat betekent niet dat het geen mooi setje kan zijn. Ook de Chantelle bh’s kun je combineren en een mooi set van dragen.  

Bij elke Chantelle bh is het set compleet te maken met een bijpassende slip. Deze hebben ze in verschillende modellen uitgebracht, zoals bijvoorbeeld een tailleslip, hipster of string. Zo is er altijd een set samen te stellen die jij fijn en mooi vindt zitten en waar je je mooi in zult voelen als je het draagt.  

Tip: Vandrenthelingerie.com 

Door Redactie