Te gekke actie bij Blueprint Eyewear

 bluepr

Ik ben helemaal verliefd geworden op de zonnebrillen van Blueprint Eyewear, ik leerde ze kennen tijdens mijn vakantie op Ibiza, ik zag toen de zonnebrillen van Blueprint Eyewear en ik merkte dat ze erg mooi stonden. Ik heb namelijk een moeilijk hoofd als het aankomt op zonnebrillen, dit klinkt een beetje raar, maar heel veel brillen staan gewoon niet zo goed. Tot ik bij een zonnebril van Blueprint Eyewear kwam, ik heb hem gelijk meegenomen. Toen ik de afgelopen maanden weer op zoek was naar een nieuwe bril, probeerde ik toch weer op zoek te gaan naar Blueprint Eyewear. Ik kwam op de website terecht en daar zag ik een te gekke actie. Je kan geheel je eigen zonnebril in elkaar laten zetten. Je kan het montuur kiezen, de kleuren van de pootjes en de glazen. Waardoor je dus een unieke zonnebril hebt, helemaal gemaakt naar jou wens. Dit vond ik echt heel erg leuk, dus ik heb er gelijk een helemaal gecostumized en ik moet nu nog wachten tot ‘ie binnen komt. Ik ben er zeer nieuwsgierig naar. De brillen van Blueprint Eyewear zitten mij gewoon goed, dus ik denk dat ik mijn vaste zonnebril merk heb gevonden. Ik heb ook een zonnebril besteld voor een vriendin van mij, ze is binnenkort jarig en ze had toen een keer mijn zonnebril op, die stond haar erg goed, dus ik denk dat ze hier ook wel erg blij mee kan zijn.

 

Door Mana