Isabel Marant schoenen

Zeker op warme dagen dragen we graag zomerjurkjes. Ga je een jurk kopen dan zijn er een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. In de winter zijn de jurken gemaakt van wat dikkere stof en sluiten vaak wat strakker om je lichaam. Zomerjurkjes zijn gemaakt van dunne soepel vallende stof. Vaak veel stof die lekker luchtig om je benen valt. Mouwen die wat wijder uitlopen of alleen maar een schouderbandje. Lange jurken of juist heel kort. Alles mag en alles kan op mooie dagen. Als je een zomerjurkje gaat kopen bedenk dan wanneer je dit jurkje wilt dragen. Bedenk vooraf welke (kleur) schoenen je eronder wilt dragen. Wil je een langere jurk of juist een kort model. Draag je het jurkje alleen in de zomer of wil je het graag doordragen. Kijk eens op het internet en doe inspiratie op!

Jurkjes in alle soorten en maten

Jurkjes zijn er in alle soorten en maten. Er is voor iedereen wel een jurkje te koop. Zoals gezegd kun je op internet veel inspiratie opdoen. Zo kun je kijken wat voor een soort jurkje je mooi vindt. Het kan zijn dat je een jurkje zoekt voor een speciale gelegenheid. Bijvoorbeeld een jurk die je wilt dragen op een gala of voor een strandfeest. Wanneer je op zoek gaat naar een bepaalde jurk kijk dan welke accessoires je erbij wilt dragen. Dat maakt de keuze misschien iets moeilijker, maar dan ben je wel in stijl! Bedenk ook dat de pasvorm van een jurk belangrijk is. Daarvoor is het goed om te weten wat de sterke punten van jouw lichaam zijn zodat je die kunt benadrukken. Pasvorm is belangrijk, maar een jurkje moet vooral comfortabel zijn in het dragen.

De leukste modellen zomerjurkjes

Welk model is het leukste zomerjurkje? Iedereen heeft een andere smaak en daarom is het niet te zeggen wat voor jou het leukste zomerjurkje is? Maar er zijn, zeker nu, veel leuke zomerjurkjes te koop. Wil je een romantisch jurkje dan ga je voor een lichte unie stof of voor een jurkje voorzien van kleine bloemetjes. De beroemde A-lijn jurkjes, waarbij het lijfje wat strakker is dan de rok, zijn deze zomer helemaal trendy. A-lijn jurkjes kun je kopen met lange wijd uitlopende mouwen, met smalle schouderbandjes of strapless. Deze zomerjurkjes zijn te koop in verschillende stofsoorten zoals katoen, chiffon, viscose of zijde. Je kunt deze jurkjes dragen met gympen, sandaaltjes, slippers, hakken en zelfs met enkellaarsjes.

Door Redactie