En… al lekker klaar voor de zomer? Je haren zomerklaar en je make-up helemaal up-to-date? Dan wordt het nu ook tijd voor je kledingkast. Welke must have items wil je in je kledingkast hebben deze zomer? Ik heb wel een paar kledingtips voor je zomer outfit. Nonchalance blijft hot. De maxidress is nu al een aantal jaren een hot item in de zomer en gelukkig ook deze zomer weer van de partij. Voor de koudere dagen kun je deze jurk samen met een jasje of vestje dragen. Kies voor een vestje als je een wat lieve, zachte uitstraling ambieert, of ga voor de stoere look met een leren jasje. 

Eerst thuis testen

Maar voor je lekker gaat shoppen zou ik eerst een thuistest kopen. De corona zelftest is een antigeen sneltest. Met een antigeen sneltest meet je of je besmet bent met het coronavirus aan de hand van antigenen. Door middel van een uitstrijkje met een wattenstaafje uit je keel of neus wordt aangetoond of er een viruseiwit, ook wel antigeen genoemd, aanwezig is in het slijmvlies. Hierbij geldt dat hoe meer antigenen er worden gemeten, hoe meer virusdeeltjes van het coronavirus je in je lichaam hebt. Is de uitslag negatief dan kan het shop plezier beginnen. 

Wat is een ffp3 masker?

De FFP2 en FFP3 mondmaskers van 3M bieden bescherming tegen het inademen van virussen en bacteriën. De kans dat je geïnfecteerd raakt met een besmettelijke ziekte zoals griep wordt hierdoor stukken kleiner. Degene die ziek is en ook een masker draagt kan iemand anders minder makkelijk besmetten.  De FFP3 klasse biedt de hoogte bescherming en heeft een minimale efficiëntie van 99%. De zijkant lekkage mag niet meer zijn dan 2%. Deze ffp3 maskers tegen coronavirus worden o.a. gebruikt bij het werken met een bepaald soort geneesmiddel.

Zorgverzekeringen vergelijken?

huidschimmel oplossen

Teveel vrije tijd zorgt voor stress

Door Redactie