banner-266x243-I-love-saleVrouwelijk, elegant en tijdloze dameskleding

Ik zocht naar vrouwelijke en tijdloze dameskleding. Niet veel eerder was ik zo met kleding bezig. Ik was altijd te zwaar, vanaf mijn jeugd al, en wanneer dit gebeurd, ben je niet echt bezig met dameskleding, eerder kleding waar je gewoon in past, en er wel redelijk in uit ziet. Ik was er niet blij mee hoor, met mijn lichaam, en na verwoede pogingen tot afvallen met de raarste methodes, besloot ik het maar op te geven. Ik moest mijn lichaam maar accepteren. Ik kwam toen terecht in een zaak van Claudia Sträter, ik was er wel eens voor bij gelopen maar had de moed niet om binnen te stappen. Nu deed ik dit wel en ik werd direct geholpen. Volgens mij konden ze goed lezen dat ik dit nogal lastig vond, waardoor ze echt uitstekend met mij omgingen, echt, alle complimenten hiervoor! Ik kreeg dameskleding toegereikt waarvan ik nooit mogelijk had kunnen houden dat het mij ging staan. Maar het liet zich anders zien; versteld stond ik van de vrouwelijke vormen van mijn lichaam. Ik kreeg direct een uitstraling, een sterke en krachtige uitstraling, zelfverzekerd. Zo voelde ik mij ook en ik hoefde enkel maar vier stuks dameskleding te hebben om al voorzien te zijn van een garderobe. Toen gebeurde het onwerkelijke; omdat ik mij door de kleding zelfverzekerd voelde, viel ik automatisch af; zonder wat te doen! Ik voelde mij kennelijk zo goed, dat mijn lichaam hier op mee ging deinzen. Hoe beter je je voelt, hoe meer je ook de noodzaak voelt om goed voor jezelf te zorgen. Ik at dus gezonder, bewoog meer en voilà; zonder strijd viel ik af en kwam ik (na jaren) op het gewenste gewicht. Zo zie je maar weer dat er niet veel nodig is. Ik zat te lang in een negatieve cirkel en die heb ik doorbroken, enkel om een keer goed met iemand te kijken naar gewenste dameskleding.

 

Door Mana