Om iemand eens goed te verrassen is het leuk om een cadeau te kopen en dat in te pakken met allerlei kleurige versieringen met linten. Dat cadeau krijgt dan ineens nog veel meer waarde, omdat het zo leuk is ingepakt. Natuurlijk kies je niet voor een saai stuk koord met maar één kleur. In de webshop van lintjeswinkel—xl.nl is lint te vinden in honderden kleuren en motieven. Er is altijd wel een kleur of een motief bij, dat aansluit bij de gelegenheid waarvoor jij het lint wilt gebruiken.

De kleuren van een lint accentueren

Cadeaus om de geboorte van een meisje te vieren kun je met roze strikken inpakken, cadeautjes ter ere van de geboorte van een jongetje met een blauwe strik. En bij een treurige gebeurtenis kun je stemmig wit of zwart gebruiken, bijvoorbeeld als extra accent om de bossen met bloemen. Er is ook lint te koop met leuke motieven er op. Dat kunnen figuurtjes zijn of tekst. Als je een leuk idee hebt, maar daar het goede lint niet bij kunt vinden, dan kun je bij lintjeswinkel—xl.nl zelfs je eigen lint op maat laten maken, met eigen kleur of motief. Dan heb je een artikel met een persoonlijke touch.

Nieuwe toepassingsgebieden

Linten worden tegenwoordig niet alleen maar gebruikt om cadeaus in te pakken of om bossen bloemen extra cachet te geven. Het is steeds meer de gewoonte aan het worden om de ruimtes, waar feesten ter gelegenheid van een huwelijk of geboorte worden gegeven, aan te kleden met een kleurig lint. Met lint kun je de hele zaal versieren door de linten te gebruiken als kleurige guirlandes en door stukken lint in prachtige strikken te vouwen. Een zaal die op deze manier is versierd heeft meteen een extra feestelijke uitstraling.

Door Mana