Over de beenlijn gesproken, ik weet dat de meesten van ons in deze leeftijdsgroep het keer op keer hebben horen zeggen dat dezelfde kleur de benen verlengt waardoor u er langer uitziet. Ik weerleg deze bewering niet, maar ik zou erop willen wijzen dat als u kortere benen hebt, u niet veel mensen voor de gek zult houden met laarsjes in een monochrome kleur op de onderste helft van uw lichaam.

Het dragen van een enkellaars in een andere kleur

 Het dragen van enkellaarsjes in een andere kleur met een rok kan een eigentijdse look zijn, vooral omdat de jongere generatie niet alleen draait om matchen. De andere stijlen van enkellaarzen die de laatste tijd zijn uitgelicht, zijn de uitsparingen. Wat ik hiermee bedoel is dat de teen, hiel of zijkant van de laars open is. Ik dacht altijd dat dit een gekke eigenschap was, maar ik ken nogal wat vrouwen die het altijd warm hebben. Dus deze uitsnijding kan een geweldige ventilatie zijn voor die factor en u geeft een speelse twist aan iedere look. Zakelijk of casual, voor iedere soort stijl zijn deze laarsjes altijd een erg uitstekende keuze.

 Hoe voelen enkellaarsjes tijdens het dragen aan?

 Het dragen van een enkellaars is eigenlijk niet anders dan het dragen van een laars over de hele lengte. De hoogte van de hiel is wat het verschil kan maken in het comfort van dit schoeisel.

Steunzolen zijn gemakkelijk te dragen met enkellaarsjes

 Voor mij kan ik mijn steunzolen gemakkelijk in de meeste van mijn laarsjes dragen, omdat ik ze meestal in een halve maat groter bestel. Door dit te doen, kan ik sokken en panty’s dragen zonder dat de enkellaarzen te strak zitten als de winter rondrent.

Door Redactie