Leren schoenen

We zitten er momenteel middenin. De winter 2020/2021. Met welke heren kleding kom je deze winter het beste voor de dag? We geven je graag enkele tips van items die tijdens de winter absoluut niet mogen ontbreken in je garderobe.

Werken met lagen

Werken met verschillende lagen werkt prima in de wintertijd. Niet alleen houdt het je extra warm, maar je kan ook gemakkelijk iets uitdoen wanneer de temperatuur te hoog oploopt. Een onderdeel dat eigenlijk iedere man moet hebben is de bodywarmer. Behalve dat de bodywarmer heerlijk warm is op koude dagen zorgt hij tegelijkertijd voor veel bewegingsvrijheid. Ideaal om te dragen wanneer je lekker actief buiten bezig bent. Draag hem over je overhemd of trui. Wanneer het heel koud is kun je hem ook onder je jas dragen als extra tussenlaag. Een bodywarmer is het perfecte voorbeeld van tijdloze heren kleding.

Dé klassiekers Het lichtblauwe overhemd en navy blauwe pullover

Net zo tijdloos als de bodywarmer is het lichtblauwe overhemd. Elke man heeft er wel één of meerdere en het is geweldig te combineren met verschillende stijlen. Netjes en zakelijk of lekker casual. Je maakt het af met de juiste accessoires. Over dat lichtblauwe overhemd staat een navy blauwe pullover geweldig. Navy blauw is een kleur die bij iedereen past en daarnaast mannelijke kracht uitstraalt.

Folk prints voor stoere mannen

Je kent ze vast wel, stoere truien met bijvoorbeeld een Noorse prints. Deze winter zijn ze weer helemaal in. Net als truien met prints uit India en het Midden-Oosten. Combineer deze prints met stadse accessoires en gewatteerde bovenkleding. Een trui met Noorse motieven en een bodywarmer zijn een prima combinatie. Vooral wanneer je die ook nog samen draagt met een jeans en een paar stoere bergschoenen of laarzen. Laat maar komen die winter! Ben je op zoek naar een leuke set stoere mannenkleding? Kijk dan eens op Heerenzaak.nl

Door Redactie