Keycord-lanyard, de naam zegt het al, is een webshop die gespecialiseerd is in keycords. Deze webshop is een onderdeel van XXLGifts, specialist op het gebied van diverse leuke cadeaus. Want dit is wat keycords kunnen zijn: een leuk cadeau. Maar ook voor eigen gebruik kun je een keycord kopen. Het is immers een perfecte manier om je sleutel altijd bij te houden. Nooit meer raak je deze kwijt, en bovendien heb je de sleutel altijd bij de hand wanneer je deze nodig hebt. Zeker voor de vergeetachtigen onder ons is een keycord echt een uitkomst.

Maar door de lage prijs is het tevens interessant om keycords in grote getalen te kopen. Dit is vooral interessant voor ondernemers of anderen die in grote mate keycords willen gebruiken als geschenk. Bij Keycord-lanyard is het namelijk tevens mogelijk om het keycord naar wens te laten bedrukken. Deze kun je voorzien van logo’s, namen en dergelijken. Een uitstekende gift om te geven aan een potentiële partner, als je ondernemer bent. Maar het is bijvoorbeeld ook mogelijk voor middelbare scholen om deze keycords uit te delen op open dagen. Een ideale extra manier om jezelf en je bedrijf of onderneming te promoten.

Andere producten bij Keycord-lanyard

Keycord-lanyard staat natuurlijk vooral bekend om zijn keycords. What’s in a name? Maar ook voor andere producten kun je bij deze webshop terecht. Naast keycords kun je hier ook sleutelhangers aanschaffen. Nog een manier om je sleutel beter op te bergen. Maar de focus van deze shop ligt niet alleen op het bijhouden van sleutels. Ook voor diverse soorten armbanden kun je bij deze online winkel terecht. Voorbeelden uit het assortiment zijn satijnen armbanden, siliconen armbanden, verstelbare armbanden en nog heel veel meer. Ook deze kun je laten bedrukken, ideaal voor zowel individueel gebruik als voor bulkaankopen. Tot slot vind je diverse andere soorten accessoires in het assortiment van Keycord-lanyard. Denk hierbij aan buttons, badges, medailles, fluitjes en nog vele meer.

Door Mana