Sinds een tijdje heb ik mijn eigen nagelstudio, hier ben ik super blij mee omdat dit eigenlijk altijd al mijn grote droom was. Nagels zijn namelijk mijn passie en van jongs af aan ben ik hier veel mee bezig geweest. Ik ging vroeger al met alle grote trends mee en vond ik het echt enig om kleine kunstwerken te maken op mijn nagels. Na een studie die hierbij aansloot succes afgerond te hebben heb ik voor mezelf de grote stap gezet om een nagelstudio te beginnen. Hier komt veel bij kijken natuurlijk, je moet niet alleen het praktische werk kunnen doen, namelijk de nagels verzorgen en lakken. Maar je moet ook de juiste producten in huis hebben. Hiervoor moest ik nog op zoek naar een nagelgroothandel die de juiste producten voor mij verkoopt. Ik had hiervoor nog nooit te maken gehad met een nagelgroothandel, dus ik moest wel even wat voorwerk doen en me goed inlezen voordat ik me ging binden aan een nagelgroothandel. Ik ben dus gaan zoeken op het internet waar ik het beste terecht zou kunnen en waar ze de beste verhouding aanbieden tussen de prijs en de kwaliteit. Ik kwam toen uit op de website van nageldeco.nl, dit is een nagelgroothandel waar ze super veel mooie producten hebben. Ik heb een tijdje rondgekeken op deze website, ze hebben een groot aanbod dus ik was hier wel even mee bezig. Ik wilde namelijk wel bepaalde specifieke producten inslaan en het is dan handig als een nagelgroothandel alle producten heeft die je nodig hebt, omdat je liever niet bij twee verschillende nagelgroothandels bestelt. Ik heb nog even contact opgenomen met de klantenservice want ik had nog een aantal vragen over deze nagelgroothandel. Namelijk wat precies hun handelswijze is en wat ze voor ondernemers zoals ik kunnen betekenen. De man die ik aan de lijn kreeg kon mijn vragen allemaal goed beantwoorden en ik werd steeds enthousiaster over deze nagelgroothandel. Ik heb na dit gesprek dan ook besloten om mijn producten te gaan kopen bij deze winkel. Ze hadden alle verschillende dingen die ik nodig had, dat was ideaal voor mij en die heb ik allemaal gekocht.

De producten die ik heb besteld bij de nagelgroothandel bevallen me prima

Ik heb met spanning zitten afwachten tot mijn producten bezorgd waren. Ik was toen ik ze aan het uitpakken was echt heel erg blij ermee, want de producten van deze nagelgroothandel zijn erg mooi. De kwaliteit is echt top en alle producten doen eigenlijk precies wat je ervan verwacht. Ik heb er ook al de klanten mee behandeld en ik heb alleen nog maar goede feedback op gekregen, dus wat mij betreft is het echt een succes. Het is natuurlijk het belangrijkste voor mij dat de klanten tevreden zijn.

Wilt u ook mooie nagelproducten bestellen?

Ik kan u deze website zeker aanraden, ze verkopen prachtige producten en ik ben erg tevreden. Kortom:

  • De kwaliteit van de producten is goed.
  • De klantenservice is erg vriendelijk.
  • Ze hebben een leuk en uitgebreid aanbod aan producten.

Kijk ook nog even op de website voor meer info.

Door Redactie