Tijd voor zomer

DoorRedactie

apr 26, 2022

Slippers, ze zijn er in alle soorten en maten. Voor zowel jong, oud, man, vrouw en overig. Zodra de zon begint te schijnen, komen de slippers weer uit de kast. Een bekend slippermerk is Ipanema. De Ipanema slipper is een badslipper die gedragen kan worden voor zowel een strand- als stadsdag. Het leuke aan dit merk is dat het erg kleurrijk is, waardoor het vrijwel direct een zomers gevoel geeft. Daarnaast zijn ze ook nog eens vegan en duurzaam. Dit zijn twee trends die niet achter kunnen blijven tegenwoordig. Maar nu vraag jij je natuurlijk af: hoe maak je een slipper vegan én duurzaam? Dit is heel simpel. Door geen dierlijke producten te gebruiken, dus bijvoorbeeld ook geen leer, dan is de slipper vegan. Een voorbeeld van waarom de slipper duurzaam is, is dat de slipper gemaakt is van honderd procent recyclebaar materiaal. Een ander merk wat zeker niet mag missen deze zomer is Reef. De Reef slipper is er ook voor ieder geslacht en in verschillende uitstralingen.

Herkenbare naam?

Waarschijnlijk komt de naam van het slippermerk je bekend voor. Ipanema is namelijk een strand in Rio de Janeiro. Doordat de naam ook een strandnaam is, wordt er direct verwezen naar een heerlijke dag in het zand en in de zee. Daarnaast heeft het merk nog iets terug laten komen in de slipper, namelijk het patroon van de tegels op de boulevard. Deze kun je zien op de onderkant van de zool van de slipper. Grappig hè!

Zomercollectie 2022

Ieder jaar is het weer een verrassing wat de nieuwste zomertrends zijn. Als merk dien je hier in mee te gaan, anders is dit waarschijnlijk terug te zien in je verkoopcijfers. Het leuke aan de Ipanema slipper is dat ze er in iedere vorm, kleur en maat zijn. Hierdoor kun jij jouw slipper afstemmen op de nieuwste trends. Mocht je de ene dag zin hebben in een teenslipper en de andere dag in een sandaal, dan is ook zelfs dit mogelijk. Vandaag even geen zin in een druk printje? Geen stress, ook daar is rekening mee gehouden in de collecties.

Door Redactie