Overhemden

Ben je een lange slanke man? Dan ken je vast en zeker de website: Mouwlengte7

Want je weet dat je hier de perfect passende overhemden vindt. Ben je niet bekend met deze website neem er dan eens een kijkje. Weet je niet goed waar je op moet letten bij het kopen van een overhemd voor lange slanke mannen? Klik dan hier om te kijken hoe een overhemd hoort aan te sluiten op je lijf.

 

Broekenml714wu

Het is erg jammer dat de meeste verkopende partijen van broeken de maten alleen benoemen via de taille en de binnen beenlengte. Aangezien deze maten niet aangeven hoe breed de benen van een man zijn en hoe ver de lengte van de taille tot aan het kruis is, dien je een broek eigenlijk altijd voor het kopen te passen. Als lange slanke man is het slim om voor een zware stof te kiezen die soepel valt, dit creëert namelijk dikte. Zorg dat de broek grote manchetten heeft, dit doet de broek proportioneel ogen ten opzichte van je lengte. Als je op zoek bent naar een casual broek, zoek er dan één waarbij de steekzakken schuin naar voren lopen, dit verbreekt de verticale lijn en laat je minder lang lijken. Kies daarnaast voor een brede riem met een grote gesp.

 

ml7303_nek_1T-Shirts

Uiteraard moet je T-shirt lang genoeg zijn om hem in je broek te kunnen dragen. Schiet deze eruit, dan is het T-shirt te kort. Wanneer een T-shirt los om de taille zit, is het te groot. Tegenwoordig kun je vooral op het internet T-shirts vinden die zeer geschikt zijn voor lange mannen. De taille blijft smal maar het shirt is wel lang genoeg om in je broek te dragen.

 

Stropdas

Een stropdas dient altijd tot de riem te komen, alleen clowns dragen kortere stropdassen. Voor een lange, slanke man is een brede stropdas zeer geschikt, dit laat de borst breder lijken. Kies voor zware schuine of diagonale strepen of figuren, uiteraard kunnen andere patronen ook, maar kies nooit een verticale streep!

 

Blazers, jassen en colberts

Dit zijn DE geheime wapens van lange en slanke mannen. Deze jasjes voegen massa toe en laten je er mannelijk uitzien. Let er wel op dat de rug van het jasje minimaal over de top van je broek hangt. Het is zelfs niet erg om deze er verder overheen te laten hangen want dit verkort de lijn van je benen. Zoek naar jasjes met dikke schouders om opvulling te geven. Ook lange slanke mannen kunnen er perfect uitzien dus zoek de juiste kleding!

 

Door Mana