Rugzakken

DoorMana

jun 9, 2019

Man wat kon je er mee worden gepest. Je bent brugpieper komt net van de lagere school waar je de grote man was naar de middelbare school waar je weer onderaan de sociale ladder begint. Je hebt een rug zak gekocht voor die gigantische stapel boeken die je allemaal hebt gekocht omdat ze werden aangeraden door school. Een maal op de middelbare school aangekomen blijkt jouw oerdegelijke school tas helemaal niet stoer. De stoere tassen zijn dun en zien er flitsend uit. Neon blauw en gifgroen zijn duidelijk mode kleuren en jouw dof bruine tas hoort er helemaal niet bij. Iedereen blijkt elke pauze gebruik te maken van hun kluisje om hun hele boeken pakket van de afgelopen drie uur om te wisselen en zo hun tas licht en dun te houden. gelukkig weet je wel dat je tas zo laag mogelijk wel heel cool was op de basis school. Huh maar onee wat erg, iedereen heeft zo min mogelijk in hun tas en draagt de tas juist erg hoog tussen de schouder bladen. Dit wordt een lang jaar!

dames en heren rug zak 

Eastpak blijkt het merk tas waar iedereen mee gezien wilt worden. Jouw tas die je van je zus uit haar schooltijd hebt gekregen blijkt totaal niet hip. Eatspak maakt trendy rug zakken voor zowel mannen als vrouwen. Het maakt blijkbaar voor mannen niet meer uit wanneer ze met knal roze tassen lopen. Alles kan en alles mag op deze enge wereld die de middelbare school heet. 

Rugzak voor de jeugd 

Op de basis school was alles zo veel makkelijker. Kinderrugzak hier kinderrugzak daar. De ene van de power rangers de andere van buzz light year en de meiden van doornroosje en sneeuwwitje. Je hoefde je niet druk te maken of je tas te vol zat want het enige dat in de tas zat was het broodtrommeltje dat elke dag gevuld en geleegd werd door je moeder. 

Door Mana