Een egale huid… Dat wil iedereen! Daarom is een egale huid zowel de inspiratie als het doel voor het belangrijke cosmeticamerk Dr. Spiller. De producten van het merk worden in eigen laboratoria ontwikkeld. Hier gaan tradities en innovatie hand in hand. Met grondstoffen uit de natuur en technologieën uit het lab, weet Dr. Spiller van iedere huid een egale huid te maken. De kracht van de natuur blijft voor het merk de belangrijkste inspiratiebron. Daarom wordt er alleen gebruik gemaakt van ingrediënten van maximale biologische zuiverheid. Dr. Spiller kenmerkt zich door alleen de aller beste ingrediënten te gebruiken, zoals kristalhelder bronwater uit de Alpen en natuurlijke extracten.  

Een product van het merk dat bekend staat om haar effectieve werking is de Dr. Spiller Sanvita Crème. De emulsie van water in olie kan gebruikt worden als dagcrème, maar ook als 24-uurs crème. Het is speciaal ontwikkeld voor de droge en gevoelige huid en bevat ingrediënten die de huid verzachten en vroegtijdige huidveroudering tegengaan.

https://www.beautyfashionshop.nl

         De crème bestaat uit verschillende ingrediënten die revitaliseren, stimuleren en verfrissen. Groene thee extract is er daar één van. Groene thee wordt in het verre Oosten al eeuwen gebruikt als een helende stof. Het remt ontstekingen en voorkomt huidbeschadiging na blootstelling aan de zon. Ook Panthenol is een actief ingrediënt in de Dr. Spiller Sanvita Crème. Deze alcoholvorm van vitamine B5 stimuleert het normale functioneren van de huid. De huid herstelt nadat deze is blootgesteld aan invloeden van buitenaf. Een ander ingrediënt is Gingseng. Ginseng is verzorgend en ontzettend veelzijdig. Een droge en schrale huid wordt verzorgd en rode en verbrande plekjes worden verzacht. Al deze producten samen maken de Dr. Spiller Sanvita Crème, dé ideale crème voor mensen met een droge en gevoelige huid.

         De Dr. Spiller Sanvita Crème is natuurlijk niet het enige effectieve product dat het merk te bieden heeft. Voor ieder soort huid en ieder soort huidprobleem, biedt Dr. Spiller een oplossing. Wanneer dit verhaal je nog niet overtuigd heeft van de werking van het Duitse cosmeticamerk, dan doen de vele awards die het merk gewonnen heeft, dat misschien wel. In 2018 won het merk de ESPA Innovation Award, in 2017 werden ze 3e bij de Beauty Forum Readers’ Choice Awards en in 2016 wonnen ze de European Health & Spa Award. Dit lijstje gaat nog wel even door en laat zien wat het niveau van expertise, ervaring en professionalisme binnen Dr. Spiller is.  

Door Mana