Een beginnende lenzendrager. Natuurlijk weet je zelf ook wel dat je lenzenvloeistof nodig hebt om de lenzen in te kunnen bewaren en ook om de lenzen in te kunnen doen. Er zijn echter zo ontzettend veel keuzes. Lenzenvloeistof kent nou eenmaal een breed assortiment. Fijn, zo’n uitgebreid keuzemenu, maar het maakt het voor een beginnend lenzendrager wel ontzettend lastig. Allemaal beloven ze de beste keuze te zijn en te zorgen voor het optimale gemak, maar uiteraard kan er maar een de beste zijn. Wat is nu écht de meest geschikte lenzenvloeistof? Daar is geen twijfel over mogelijk. We zijn op zoek naar het neusje van de zalm en natuurlijk gaat het dan om Opti free PureMoist. Een lenzenvloeistof die écht doet wat het belooft. Je zult er hier alles over lezen.

 

De populairste lenzenvloeistof

Opti free PureMoist is de meest verkochte lenzenvloeistof van Nederland als het aankomt op zachte lenzen en dat is niet voor niks. Bang droge ogen te krijgen omdat je wel eens gehoord hebt dat het een veelvoorkomend probleem is van het dragen van lenzen? Die angst kan van tafel! Met het gebruik van Opti free PureMoist zul jij hier namelijk geen last van hebben. Gebruik Opti free PureMoist tijdens het indoen van de lenzen en er zal een laagje van vocht ontstaan op de lenzen zelf.

Dit voorkomt het krijgen van droge ogen. Nu hoef jij je dus absoluut geen zorgen meer te maken over het krijgen van brandende ogen als gevolg van uitdroging. Een hele geruststelling toch? Maar er is meer! Je dacht toch zeker niet dat het hier ophield en dat Opti free PureMoist alleen goed is tegen de droge ogen? Zeer zeker niet! Lees maar snel verder om erachter te komen wat deze vloeistof nog meer kan betekenen voor jou als kersverse lenzendrager!

Opti free PureMoist voorkomt vieze lenzen

Je angsten zijn nog niet helemaal weg, of wel? Oké je krijgt geen droge ogen, maar hoe zit het dan met vieze lenzen waardoor je ogen ontzettend geïrriteerd raken? Natuurlijk maak je de lenzen goed schoon voordat je deze in doet, maar lenzen kunnen vies worden tijdens het dragen. Het komt erop neer dat je ogen gedurende de dag traanvocht produceren en dit traanvocht bestaat voor een groot deel uit eiwitten en vetten. Deze stofjes kunnen zich af gaan zetten op de lens die je draagt waardoor deze vies wordt. 

Opti free PureMoist helpt dit voorkomen door een laagje op de lens aan te brengen die ervoor zorgt dat de eiwitten en vetten zich niet af kunnen zetten op de lenzen. Dankzij Opti free PureMoist dus geen last van geïrriteerde ogen! Zo draag jij je lenzen met het optimale gemak. Dus ben jij een beginnend lenzendrager en zie je door de bomen het bos niet meer als het aankomt op lenzenvloeistof? Of ben je simpelweg op zoek naar een andere lenzenvloeistof dan die je momenteel gebruikt? Wees verstandig en kies voor Opti free PureMoist! Echt nooit meer last van droge ogen en ook geen vieze lenzen meer!

Door Redactie