United Bags Company is hét bedrijf waar je zult slagen voor een tas. Mensen maken veelvuldig gebruik van tassen. Tegenwoordig krijg je in een supermarkt steeds vaker een papieren zak mee. Het plastic zakje is zo goed als verdwenen in de samenleving. Iedereen kent wel de handtas voor de dagelijkse dingen als een portemonnee of een telefoon.  Of een schoudertas voor grotere spullen als een bijvoorbeeld een laptop. Tijdens een wandeling heb je zeer waarschijnlijk een rugtas mee. Op vakantie zijn mensen vaak in het bezit van een koffer of een trolley. 

Een goed lopend bedrijf

Wat ook veel gebruikt wordt zijn natuurlijk sporttassen. Maar misschien heb jij thuis wel ergens een koeltas liggen. Er zijn zoveel verschillende soorten tassen. In alle maten en kleuren. En toch blijft het lastig om nou net die ene tas te vinden. Bij United Bags Company werken medewerkers met veel passie aan de mooiste ontwerpen. Dit bedrijf heeft zich sinds 2010 gevestigd in het oosten van Nederland. Het streven is om tassen te maken die van een hoge kwaliteit zijn. Met de nodige controle en precisie doet het bedrijf zijn naam eer aan en groeit elk jaar weer verder.

Slagingspercentage van 100%

Het assortiment tassen wat je bij dit bedrijf vindt, is inmiddels enorm. Bekijk het aanbod hier: www.unitedbagdcompany.com. Kun je toch niet vinden wat je zoekt? Dat is voor dit bedrijf geen enkel probleem! Het is namelijk mogelijk om een eigen afbeelding te laten drukken, of pas jouw wensen aan met de kleuren die jij mooi vindt. Daarnaast bestaat er de Custom Made tas. Dit is speciaal ontwikkeld voor mensen die helemaal hun eigen ontwerp in het hoofd hebben. De medewerkers willen met veel liefde elke uitdaging aangaan. De klant is koning.

Door Mana