Ecologisch

Sneakers hebben in korte tijd de wereld veroverd. Dat is ook niet zo gek, want deze modieuze stappers hebben vele voordelen.

Comfortabel

Zo zijn duurzame sneakers comfortabel. Met de juiste maat zitten ze altijd perfect aan je voeten. Sneakers hebben over het algemeen een zacht voetbed en een stevig hielstuk. Comfortabele schoenen waar je de hele dag op kunt lopen. Sneakers van CAYUCOS zijn dé ultieme schoenen voor mannen en vrouwen en geven je voeten het gevoel dat je op wolken loopt.

Stork Celeste

Geschikt voor elk weertype

Alle weersomstandigheden zijn eigenlijk prima om op deze schoenen te lopen. Het is misschien een aanrader om in de wintermaanden de donkere kleuren te dragen en in de zomer zijn de witte en vrolijke tinten een pré.

Eco vriendelijk

Cayucos is de fabriek waar de sneakers worden gefabriceerd, deze is gesetteld in Spanje. Verantwoorde materialen zoals de katoen gewassen enzymen en de natuurlijk rubberen zolen, geven deze stappers elke keer weer de intentie om ze te dragen. Lijmvrij en verpakt in gererycled schoenendozen van karton. Dit product zal nooit schade aan de gezondheid toebrengen.

Cayucos

Het kleine kustplaatsje Cayucos ligt in Californië, Amerika. De ontwerpen van de duurzame sneakers hebben een tijdloos karakter en geen dierlijke toevoegingen. Kleuren zijn geïnspireerd op de kunst, surfen, muziek en rust die aan de Californische kust kan worden gevonden. Deze sneakers zijn voor iedereen. Jong, oud, rijk, arm, man of vrouw.

Stork Negro

Wanneer draag je deze sneakers?

Deze Cayucos sneakers zijn geschikt om tijdens een shopmiddag te dragen, een bezoek aan een festival te brengen, maar ook je dagelijkse gang naar school of kantoor, kan worden gebruik gemaakt van dit schoeisel. Van oorsprong zijn sneakers eigenlijk sportschoenen, maar door de fijne pasvorm en het comfortabele aspect zijn niet-sporters deze schoenen dagelijks gaan dragen. De sportieve uitstraling draagt ook nog eens positief bij aan je outfit. Sneakers kunnen worden gecombineerd met een strakke jeans maar ook onder een stijlvol jurkje. Door chique met casual te combineren krijg je een verrassend resultaat! Meer weten over deze sneakers? Klik dan op de volgende website en laat je inspireren.

Door Mana