dameskleding

Ben jij op zoek naar dameskleding, ga dan lekker een dagje shoppen in Villa Varia. Hier kan je beslist een winkeltje vinden waar jij goed kan slagen voor kleding en andere leuke spullen. Met maar liefst een oppervlakte van 2700 m2 aan winkelgebied, kan jij naar hartenlust hier een dagje komen shoppen. Vaak ga ik hier samen met een vriendin heen en zijn wij bijna wel een hele dag zoet om leuke outfits te vinden. Niet dat hier niet genoeg keuze is, maar het assortiment is juist zo groot, dat het moeilijk is om hier een keuze uit te maken. dameskleding

Goed geslaagd voor de mooiste dameskleding

Elke keer wanneer wij naar Villa Varia gaan, maken wij er altijd een zeer leuke dag van. De ruim 40 shop-in-shops hebben een zeer uitgebreid assortiment. Zo kan je hier speelgoed, kaarten, hobbymaterialen en nog veel meer om op te noemen. Tussendoor gaan wij even een tussen stop maken bij Koffie Varia, meestal met een lekker stukje gebak bij de koffie. Daarna kunnen wij er weer tegenaan, om verder te shoppen. 

Met de feestdagen voor de deur, wilde ik wat mooie dameskleding kopen en meteen wat leuke cadeautjes voor de feestdagen. Lekker weer een dagje shoppen, heb er zin in!!

 

Door Mana