2__329_2_ms1.rvf_4Vesten bedrukken zoals jij het wilt

 

Ik heb laatst mijn vesten bedrukken bij dit bedrijf en het is echt heel erg mooi geworden. Het duurde ongeveer negen dagen voordat ik ze terug had en dat vind ik nog redelijk snel. Het duurde even voordat ik een goede site had gevonden, maar gelukkig heb ik toch een site gevonden die nog redelijk goedkoop was. Het koste een tientje om het te laten bedrukken en daar kwamen nog verzendkosten bij. Bij andere bedrijven was het stukke duurder om het te laten bedrukken dus mijn complimenten voor jullie dat jullie deze prijs kunnen aanbieden. Verder waren jullie netjes op tijd en was de bezorgen vriendelijk. Sinds ik de vesten draag hoor je verschillende reacties van mensen dat ze het mooi vinden en daar ben ik natuurlijk hartstikke blij mee. Het is precies zo geworden zoals ik me had voorgesteld en gelukkig is het niet van slecht kwaliteit. Als ik het was gaat het niet eraf of wat dan ook, dus dat betekent wel dat het goed vast zit op je vest, wat wel zo belangrijk is! Je hebt verschillende opties wat je wilt laten bedrukken en de volgende keer doe ik weer is wat anders proberen. Het was fijn dat jullie alle maten hadden en ook op voorraad, zodat ik niet ineens een andere maat kreeg of andere rare dingen. In ieder geval heel erg bedankt en veel succes verder. Als ik weer is wat laat bedrukken weet ik jullie te vinden!

 

Door Mana