Legging

Ik sport, zoals veel mensen, eigenlijk helemaal niet zo graag. Het sporten zelf vind ik al lastig, maar vooral de lelijke outfits hierbij zijn verschrikkelijk. Daarom had ik beslist om toch wat te sporten, zo kon ik wat vermageren,maar niet in deze lelijke outfits. Ik besliste om op zoek te gaan naar sexy sportkleding. Ik wist zelf niet goed waar te starten dus ging ik op zoek op het internet. Op deze manier kwam ik dan ook terecht op deze website.

Sport mode

Mijn ervaring met deze website


De website zag er zeer verzorgd uit. Ik vond het ook een enorm voordeel dat je kon aangeven wat je zelf anders zou willen op de website. De kleding zelf beviel me wel, ik vond het soms moeilijk om te kiezen! Ik heb dan ook maar meerdere stuks gekozen. Ik kon toch genieten van een gratis verzending vanaf 50 euro. Bovendien kon ik genieten van achteraf te betalen. Ik liep dus helemaal geen risico eigenlijk. Bovendien kwam de verzending zeer snel bij me thuis aan. Alles was in orde: zag er net zo uit als op de website. Ik was er zo blij mee! En ik zag er helemaal niet lelijk uit in deze kleren, iets wat ik echt wel belangrijk vind wanneer ik ga sporten. Kortom, wil je ook graag sporten, maar dan we met sexy sportkleding? Dan ben je hiervoor zeker aan het juiste adres. Ik vond het een echte aanrader.

Door Mana