claudia-straterMijn zusje gaat trouwen en nu is het zo dat ik natuurlijk meteen nadenk over de outfits die mijn man, ik en de kinderen aan moeten hebben. Voor het hele gezin was ik al snel geslaagd maar nog niet voor mijzelf. Dat zal wel te maken hebben met de druk die ik er dan opleg. Enfin ik wilde perse een jurk, een jurk die niet te netjes was maar zeker niet te casual. Na op flink wat sites te hebben gekeken op zoek naar gepaste jurken ben ik uiteindelijk terecht gekomen op deze site. Wat een erg leuke site zeg. En zo ben ik deze helemaal gaan ontdekken en zo stuitte ik dus op die perfecte jurk. Een mouwloze dun gebreide jurk, zwart met roze bloemen. Nou dat is nog eens perfect. Mijn twee dochters zijn per toeval ook met dezelfde kleur roze en nu wil ik voor mijn man nog een roze stropdas vinden. Dan zijn wij als gezin natuurlijk helemaal mooi op elkaar afgestemd. De zomer jurken zijn op deze site dan ook nog eens allemaal in de sale, en dat komt natuurlijk mooi uit. Toen de jurk binnen was, en ik deze paste zat de jurk mij dan ook echt als gegoten en dat heeft mij doen beslissen om nog meer Jurken van Claudia Strater te gaan bestellen op deze site. De jurken zitten zo erg prettig en mooi dat ik deze jurken ook graag wil dragen naar mijn werk. En op deze manier heb ik deze site helemaal ontdekt en niet alleen maar om de jurken maar ook om de blazers waar ik er ook een van heb mee besteld. Ik vind deze site een absolute aanrader voor mensen die van goede kwaliteit houden en er graag zelfverzekerd bij willen lopen.

 

Door Mana