mannenkapper utrecht

Op het internet zocht ik naar de zoekterm mannenkapper Utrecht. Ik was namelijk naar een goede zaak opzoek voor mijn zoon die bijna achttien wordt. Normaal ging hij altijd naar de zelfde kapper als ik. Echter wil hij sinds kort steeds moeilijkere kapsels. Het leek mij daarom goed op een salon te vinden die gespecialiseerd is in het knippen van mannen. Het zal voor die kappers makkelijker zijn om een goed model in kort haar te knippen. Zij hebben daar echt speciaal voor gestudeerd. Al gauw vond ik een goede zaak die door veel mensen goed beoordeeld was.

Verzorging

Een goede Mannenkapper Utrecht gevonden

Bij de mannenkapper in Utrecht maakte ik een afspraak voor mijn zoon. Toen hij nog klein was vond hij zijn uiterlijk niet zo belangrijk. Het liefst ging hij toen nooit naar de kapsalon. Nu hij ouder is wil hij er graag goed uitzien. Elke dag staat hij wel een half uur voor de spiegel om er zeker van te zijn dat alles perfect zit. Zeker nu zijn achttiende verjaardag eraan komt moet alles goed zitten. Daarom had ik de afspraak een week voor het feest ingepland. Dan kan hij goed voor de dag komen met een mooi nieuw kapsel voor alle gasten.

verzorging

Er tevreden over de salon

Samen met mijn zoon ben ik gister langs geweest bij de kapperszaak. Toen wij binnenkwamen werden wij heel erg vriendelijk begroet. Een warm welkom kan ik altijd erg waarderen. Toen mijn zoon aan zijn kapper uitlegde wat hij met zijn haar wilde, begreep de man hem gelijk. Jij kon echt zien dat zij er veel verstand van hebben. Het eindresultaat zag er prachtig uit. Mijn zoon was er zelf ook heel erg blij mee. We zijn super tevreden over deze kapsalon want nu is hij helemaal klaar voor zijn grote feest aankomende week.

 

Door Mana