Het uitzoeken van een blouse is als het uitzoeken van je nieuwe ik. Met de juiste keuzes van broeken, rokken, schoenen en accessoires kun je een blouse transformeren en aanpassen aan je persoonlijke smaak en de gelegenheid. Of je nu gaat voor casual, zakelijk of een andere stijl; een blouse biedt eindeloze mogelijkheden om je eigen stempel te drukken op je outfit en je persoonlijkheid te laten zien. Toch is het best lastig om dit veelzijdige kledingstuk uit te zoeken. Je wilt hem het liefste voor elke gelegenheid dragen en dat is logisch. Maar goed, het is ook best lastig! Toch gaan we vandaag een poging doen je daarmee te helpen. Lees vooral verder, want in deze blog krijg je diverse tips om een blouse Studio Anneloes uit te kiezen en voor altijd te kunnen dragen. Lees je mee? 

De basis van je blouse Studio Anneloes

De basis, wat is dat eigenlijk? De basis is, in onze ogen, alles wat het meest belangrijk is en de fundering voor de rest vormt. Wat dit betreft, is het ontzettend belangrijk dat je kijkt naar de kleur en de stijl. Wat betreft de kleur, raden we je aan om voor (gebroken) wit te gaan of lichtblauw. Dit zijn kleuren die goed te combineren zijn met vrijwel elk ander kledingstuk en ook bij elke gelegenheid passen. De stijl moet er een beetje tussenin zitten. Dit betekent dat je niet een té nette blouse Studio Anneloes moet kiezen, maar ook zeker niet een te sportieve. Door dit te kiezen, kun je nog alle kanten op en heb je nog genoeg opties. De basis van de blouse Studio Anneloes is hiermee gelegd en je hebt, ook al heb je nog niets gekozen, nu al een goede filter voor het kiezen van je blouses. 

De stof 

Vervolgens de stof van de blouse Studio Anneloes. De stof van een blouse bepaalt niet alleen hoe comfortabel het zal zijn om te dragen, maar ook de algehele uitstraling. Katoen is bijvoorbeeld ademend en geschikt voor dagelijks gebruik, terwijl zijde een luxe en elegante uitstraling heeft. Kies een stof die bij jou past. Waarom? Omdat je, zoals hierboven besproken, een blouse wilt hebben die je bij diverse gelegenheden wilt kunnen dragen. Als je kiest voor wat goed voelt, kun je je bij elke gelegenheid goed voelen in de blouse. Wel raden we je aan de keuze voor katoen sterk te overwegen. Zoals vermeld, is dit bij uitstek geschikt voor dagelijks dragen en kun je vrijwel nooit misgaan met katoen.  

Details van de blouse 

Ten slotte de details van je blouse Studio Anneloes! De details maken natuurlijk het verschil bij het kiezen van een blouse. Kijk naar elementen zoals knoopjes, kraagstijl, manchetten en eventuele decoratieve elementen. Een blouse met bijzondere details kan een subtiele persoonlijke touch toevoegen aan je look. Let er ook hier weer op dat je niet té gek doet, je wilt hem immers vaak genoeg kunnen dragen! Wel kun je echt je eigen statement maken met deze stap. Kijk naar de details die je blouse nét wat leuker maken voor jezelf en hem echt bij je laten passen. Klik hier als je nog vragen hebt. 

Door Redactie