trouwpak_klein2 (1)Hemsted maatpakken zijn perfect

 

Op advies van een goede vriend van mij ben ik gaan kijken op deze site en daar stonden precies de goede trouwpakken die ik nodig had. Er waren best veel opties, maar uiteindelijk had ik toch gekozen voor birdseye. Dat pak wilde ik eigenlijk altijd al hebben en als ik die prijs zag was dat gewoon niet duur. Ook het betalen ging heel gemakkelijk, want ik was al binnen een paar minuten klaar. Uit ervaring weet ik dus dat dit een betrouwbare site is en dat ze ongeveer binnen drie dagen leveren. Zelf vind ik dat heel snel, dus bedankt daarvoor. Verder is het pak dat ik had besteld gemaakt van goede kwaliteiten en hoef je echt niet bang te zijn dat het kapot gaat of wat dan ook. Ook was ik zeer te spreken over de prijs zoals ik al zei, want ik zag op andere sites dat de pakken wel zes honderd euro waren, maar bij dit bedrijf waren ze maar driehonderd vijftig en daar kunnen andere bedrijven misschien een voorbeeld aan nemen. Verder hadden ze niet alleen pakken, maar ook de spullen die er nog bij komen, zoals: overhemden , riemen en noem het maar op. Ze hadden alle maten op voorraad en gelukkig had je dus niet het probleem dat het er niet meer was. In ieder geval heel erg bedankt voor het snelle bezorgen en de mooie prijs die jullie aanbieden en wie weet haalt mijn broer binnekort nog iets bij jullie. Hemsted maatpakken

 

Door Mana