Onlangs ben ik samen met de rest van ons gezin naar een goede kapsalon in Hoofddorp geweest. Mijn broer ging namelijk trouwen en daarom moest mijn gezin er weer op en top uitzien. Mijn kinderen werden geknipt en de haren werden weer netjes in model gebracht. Bij mijn dochter hebben de medewerkers haar haren opgestoken. Bij mij heeft het personeel eerst mijn haren gewassen en in model geknipt. Daarna heeft zij mijn haar geverfd, het resultaat van de kleur zag er heel erg mooi uit. Als laatste heeft de medewerker mijn haren ook mooi opgestoken. Bij mijn man hebben zij een stoer kapsel gemaakt.

Vakkundig personeel

De kapsalon nabij Hoofddorp waar wij naar toe zijn gegaan heet: Get the Look en is gevestigd in Aalsmeer. De medewerkers van deze onderneming zijn heel erg vakkundig en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken. Er wordt uitsluitend gewerkt met professionele materialen en producten. Dat vinden wij ook belangrijk, want als ik mijn haren geverfd worden dan wil ik ook dat ik lang kan genieten van de kleur. Het is altijd verstandig om een afspraak in te plannen, zo weet jij zeker dat jij niet lang hoeft te wachten. Maar ook zonder afspraak kan jij hier terecht.

Door Mana