DSquared2

DoorRedactie

jul 26, 2021

Tegenwoordig zijn er enorm veel designer merken erg populair onder de jongeren in ons land. Een van de bekendste merken is DSquared2. DSquared2 is een Canadees modebedrijf dat is opgericht door de Canadese tweeling Dan en Dean Caten. In dit artikel vertel ik jullie meer over dit fantastische merk.

Het ontstaan van DSquared2

In 1991 besloten de gebroeders Caten om samen naar Milaan te gaan om hun liefde voor mode verder te ontwikkelen. Na drie jaar hard werken ging in 1994 een droom in vervulling: ze lanceerde hun eigen mannencollectie. In 2003 is het merk uitgebreid door ook een eerste lijn voor vrouwen uit te brengen. Doordat grote namen zoals Madonna de kleding van DSquared2 droeg heeft het merk in de loop van de jaren een enorme boost gekregen. Tegenwoordig is DSquared2 een onderdeel van het grote kledingbedrijf Diesel. De productie van DSquared2 vindt tegenwoordig bijna volledig plaats in Italië. Toch zien we dat veel namaak kleding van het merk in China wordt geproduceerd.

Het design van DSquared2

DSquared2 is vooral bekend geworden door de opvallende jeans. Deze jeans zijn vaak erg strak of extreem ruim gesneden, zitten erg laag, hebben leren patches en hebben vaak bijzondere sluitingen. Het zijn dus erg opvallende broeken die iedereen direct herkend. Naast de opvallende jeans heeft DSquared2 nog een veel grote collectie. Tegenwoordig kan je alles van DSquared2 halen. Hierbij moet je denken aan parfum, shirts, truien, petten en ga zo maar door. Ook de schoenen van DSquared2 worden als maar populairder. Wil je een kijkje nemen in de schoenen collectie van DSquared2? Op shoebaloo.nl vind je de mooiste DSquared2 schoenen.

Door Redactie