Trouwen is iets heel speciaals en je bruiloft is dan ook een mooie dag om de liefde te vieren. Op deze dag nodig je dierbaren uit om samen met jou en je partner de liefde te vieren. Hoe je voor de rest deze dag viert ligt helemaal bij jou. Om de gasten te bedanken dat ze zijn gekomen is het altijd leuk om een cadeautje te geven. Huwelijks bedankjes vinden kan soms heel lastig zijn en een grote keuze zijn. Hiermee gaan we je helpen. 

Bedankzakjes 

Bedankzakjes zijn goedkoop maar ook heel leuk om te geven. Je koopt leuke zakjes waar je van alles in kan doen. Dit hoeft natuurlijk niet veel te zijn of duur te zijn. Je kan je of bij iedereen hetzelfde in het zakje doen of bij iedereen wat anders. Dit ligt ook helemaal bij de zelf wat je zelf het leukst vindt. Je kan zakjes maken voor de mannen en zakjes voor de vrouwen of je koopt cadeautjes voor in het zakje die zowel voor mannen als voor vrouwen leuk zijn. Zo heb je op een leuk maar toch goedkope manier bedankt gezegd. 

Lekker eten 

Eten vindt iedereen altijd lekker. Zo kan je als bedankje lekkere dingen geven. Denk aan een chocolade reep van bedankt erop. Of een snoep pot. Iedereen lust lekker eten. Je kan ook meerdere dingen halen zodat mensen zelf kunnen bepalen wat je mee naar huis willen nemen. Niet iedereen vindt chocola namelijk even lekker. Zo is iedereen blij. Schrijf er nog een klein bedank kaartje bij en je hebt een klein maar toch leuk bedankje. Wat dacht je van bedrukt snoepgoed als Huwelijks bedankjes

Alcohol 

Een flesje wijn of een leuk bierpakket vinden de meeste mensen ook altijd wel leuk. Een fles wijn of een bierpakket hoeft helemaal niet heel duur te zijn. Zo kan je toch op een goedkope manier bedankt zeggen. Je kan zelf je eigen label erop laten maken. Je maak je je cadeau nog wat persoonlijker en zullen mensen minder snel de fles weggooien. Denk ook aan de niet drinkers die op je bruiloft komen. Zorg er dus voor dat voor hun ook een bedankje klaar staat. Dit kan iets heel anders zijn of een fles wijn zonder alcohol erin. Zo krijgen ze eigenlijke hetzelfde maar toch ietsjes anders. Iets waar hun ook echt wat aan hebben.  

Zelfgeschreven brief 

Een zelfgeschreven persoonlijke brief is ook een heel leuk idee om te geven als bruiloft bedankje. Je kan je iemand persoonlijk bedanken voor wat diegene voor jou en je partner betekent. Dit zal je wel wat meer tijd kosten dan de andere cadeautjes maar dit zal het wel helemaal waard zijn. De gasten zullen dit heel erg waarderen en dit voor altijd bewaren. Je kan van alles in de brief zetten. Je leukste en grappigste dingen die je met deze persoon hebt meegemaakt of waar je diegene dankbaar voor bent. Het is natuurlijk nog leuker als je met de hand geschreven is in plaats van op de computer. Dit maakt het nog persoonlijker en zien je gasten dat je ook echt je best hebt gedaan.  

Door Redactie