optiek in Venlo

Modetrends veranderen constant en brillen zijn daar geen uitzondering op. In 2024 zien we enkele opvallende veranderingen in de brillenmode. Heiming Aben, een vooraanstaande optiek in Venlo, presenteert enkele van de meest populaire modellen van dit jaar. Dikke en ronde monturen zijn echt overal. Ze hebben een retro vibe, maar met een moderne twist. Deze monturen zijn niet alleen stijlvol, ze geven ook een bepaalde persoonlijkheid aan degene die ze draagt. Ze komen in allerlei kleuren, van basic zwart tot knallend neon. Heiming Aben heeft een uitgebreide collectie van deze trendy monturen.

Welke modellen zijn tegenwoordig in de mode

Een dikker ronder type montuur is een terugkeer aan het maken na de jaren ’70. Denk aan grote, opvallende monturen die je gezicht een statement laten maken. Ze zijn ideaal voor mensen die graag opvallen en hun eigen stijl durven te tonen. Ze zijn niet alleen modieus, maar bieden ook voldoende bescherming voor je ogen. Het dikke montuur zorgt voor stabiliteit en kan tegen een stootje. Vooral in felle kleuren of met een glanzende finish maken ze echt een impact.

Een dun en rechthoekig montuur

Zonnebrillen zijn niet alleen functionele accessoires die onze ogen beschermen tegen de schadelijke stralen van de zon; ze zijn ook een verlengstuk van onze persoonlijke stijl en uitdrukking. Met een dun en rechthoekig montuur krijg je een zonnebril die zowel elegantie als verfijning uitstraalt. Deze minimalistische stijl is perfect voor diegenen die op zoek zijn naar iets subtiels, tijdloos en toch zeer stijlvol. Wat deze monturen extra bijzonder maakt, is hun veelzijdigheid; ze flatteren namelijk bijna elke gezichtsvorm, van rond tot ovaal tot vierkant. Bij Heiming Aben vind je een zorgvuldig samengestelde selectie van deze monturen in diverse tinten, variërend van klassiek zwart tot zachte pastels, en gemaakt van diverse kwalitatieve materialen.

Door Mana