gabor

Blij

Gabor is een merk waar ik al langere tijd graag iets van wilde hebben, maar vaak kon ik het perfecte paar niet vinden. Gelukkig heb ik dat inmiddels wel en draag ik deze bijna dagelijks. Via een vriendin kwam ik op de hoogte van de webwinkel waar ik deze heb gekocht. Direct toen ik daar kwam, zag ik ongelofelijk veel dingen die ik wilde hebben. Ook voor mijn kinderen verkopen zij ongelofelijk veel mooie dingen, dus ook voor hen heb ik een aantal dingen in mijn kledingmandje gedaan. To Be Dressed is een webshop waar alles is afgeprijsd en daardoor kun jij dus veel geld besparen. Zelf vind ik dit ervoor zorgen dat winkelen nog leuker is. De kwaliteit blijft namelijk wel gewoon hetzelfde, dus eigenlijk heb jij gewoon meer voor minder in dit geval.

Tip

gabor

Uiteindelijk heb ik voor mezelf maar liefst 2 paar hele mooie sandalen van Gabor gekocht. Deze zaten bij de eerste keer dragen al direct al gegoten. Nu heb ik deze elke dag aan, behalve als het regent. Gelukkig is het de laatste tijd in Nederland erg lekker weer en kan ik optimaal van dit schoeisel genieten. Ik heb al heel veel complimentjes erover gekregen en ik vertel dan meteen iedereen waar ik deze vandaan heb. Ook de service vond ik namelijk geweldig, want ik had mijn bestelling snel in huis en de betaling ging super makkelijk. Dit kon ik namelijk gewoon doen via iDeal, waardoor de rekening direct betaald was. Neem hier snel een kijkje!

Door Mana