Blackstone herenschoenen zijn van uitstekende materialen gemaakt. Zo kan je kiezen uit suede, leer suède / nubuck combi, leer of nubuck. Dit in maar liefst 9 verschillende kleuren. Zo zorgen zij ervoor dat ze voor iedere webshop bezoeker een geschikte schoen hebben. De prijsklassen van Blackstone herenschoenen leggen tussen de €74,- en €199,99. Hierdoor hebben ze voor ieder budget een hele degelijke schoen. 

Blackstone herenschoenen

Op diverse Blackstone herenschoenen zit een korting van maar liefst 50%. Dit voor sneakers, bootie en Chelsea. Dit variëert van schoenmaat 39 t/m 50. 

Voor 17:00 besteld is de volgende dag in huis

De service van VABOTTI is uitstekend. Zo heb je jouw bestelling de volgende dag al binnen als je voor 17:00 besteld. Daarnaast hebben zij Afterpay ter beschikking. Je hoeft dan pas te betalen als je het product binnen hebt. Bevalt het product dan niet? Dan kan je het geheel gratis retourneren. Wel moet dit binnen 21 dagen.

Graag dezelfde dag nog jouw schoenen op de deurmat hebben? Dan dien je voor 11:00 te bestellen. Deze optie heeft VABOTTI ook! Het is daarom ook echt een aanrader om deze website in de gaten te houden met de uitstekende prijzen die zij hanteren en service die zij bieden.

Door Mana