meiden kleding

 Zo loop jij er volgende zomer ontzettend trendy bij!

De zomer is bijna afgelopen. De zonnige zomerdagen en zwoele zomeravonden komen weer op hun einde, en het weer wordt weer een stuk grauwer. De blaadjes verkleuren en vallen langzaam van de bomen. Het wordt weer een nieuw seizoen, namelijk de herfst. De herfst is voor veel mensen een vervelend seizoen: ze vinden de kou en regen nogal vervelend. Het is lastig om in de herfst veel met stijl en mode bezig te zijn, omdat je je graag functioneel kleedt naar het weer. Je wil het immers niet koud hebben en je wil ook geen kleding dragen die niet nat mag worden. Gelukkig is de zomer van 2022 er weer voordat we met onze ogen kunnen knipperen. Hierbij bespreken we de leukste trends voor de zomer van 2022 wat betreft meiden kleding!

meiden kleding

Crochet kleding is de trend voor volgende zomer

Vintage is helemaal hot volgend jaar zomer, en zo’n soort look is dan ook niet weg te denken van de catwalk in de zomer van 2022. Crochet is het materiaal voor volgend jaar: dit is een soort gehaakt patroon en het lijkt alsof je oma ontzettend haar best gedaan heeft om voor jouw een geweldige top te breien. Dit speelse effect zorgt er mede voor dat dit kledingstuk zo populair is. Volgend jaar is het nog steeds een erg hip item!

De stoere cargo broek is terug van weggeweest

Ten tweede komt volgend jaar de stoere cargo broek weer helemaal terug wat betreft meiden kleding. De skinny jeans is verleden tijd, het tijdperk van de losse en baggy broeken is nu aangebroken. Dit zit vaak ook nog veel comfortabeler, dus veel meiden zullen erg blij zijn dat dit volgend jaar nog steeds een dikke trend is!

Een sexy rugdecolleté

Als laatste is de open rug een van de dingen die we volgend jaar veel terug gaan zien. Niets is zo spannend als een beetje huid openlaten dat gezien mag worden door de buitenwereld. Door een open rug geef je je medemens een klein inkijkje in de bouw van jouw lichaam, maar je laat niet te veel zien. Het is gedoseerd en precies de goede hoeveelheid. Deze vorm van spanning en intimiteit staat ook in de top 10 mode trends van volgend jaar!

Door Mana